Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@08:18:29 GMT

پاسخ به پرسش‌های پرتکرار وام ودیعه مسکن

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۶۷۴۶

پاسخ به پرسش‌های پرتکرار وام ودیعه مسکن

 این روزها وام ودیعه اجاره که از محل منابع تسهیلات تخصیصی به واحدهای کسب وکارهای آسیب‌دیده از کرونا تأمین شده، به داغ‌ترین بحث میان مستأجران و مالکان بدل شده است. برای بسیاری از متقاضیان این وام که با ارسال پیامک در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، پرسش‌هایی ایجاد شده که می‌توانید پاسخ برخی از آن‌ها را در ذیل بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوسی/

 این روزها وام ودیعه اجاره که از محل منابع تسهیلات تخصیصی به واحدهای کسب وکارهای آسیب‌دیده از کرونا تأمین شده، به داغ‌ترین بحث میان مستأجران و مالکان بدل شده است. برای بسیاری از متقاضیان این وام که با ارسال پیامک در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، پرسش‌هایی ایجاد شده که می‌توانید پاسخ برخی از آن‌ها را در ذیل بخوانید.

وام اجاره به چه اقشاری داده می‌شود؟ این وام به کارگران و حقوق‌بگیران ثابت با اولویت ازدواج‌های جدید و خانواده‌های پنج نفره و بیشتر، مشمولان تحت‌پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی و زنان سرپرست خانوار تعلق می‌گیرد.

آیا بقیه مردم هم می‌توانند این وام را دریافت کنند؟ اگر ظرفیت این طرح مازاد باشد به اولویت‌های بعدی نیز این تسهیلات پرداخت می‌شود. مثلاً مستأجرانی که حقوق کمتری دریافت می‌کنند یا سابقه زیادی در اجاره‌نشینی دارند، در طرح دولت در اولویت قرار دارند.

شرایط دریافت این وام چیست؟ متقاضیان این وام نباید پیشتر از وام یا یارانه دولتی در حوزه زمین و مسکن استفاده کرده باشند. همچنین سابقه پنج سال سکونت در شهر مورد نظر را داشته و سرپرست خانوار باشند. در ضمن گرفتن کد رهگیری منزل استیجاری از مشاوراملاک، ضروری است.

میزان وام ودیعه چقدر است؟ این وام در استان تهران ۵۰ میلیون تومان با اقساط ۵۴۰هزار تومانی، در شهرهای بزرگ ۳۰میلیون تومان با اقساط ۳۲۵هزار تومانی و شهرهای کوچک ۱۵میلیون تومان با اقساط ۱۶۰هزار تومانی است. تسهیلات مذکور با نرخ سود ۱۳درصد و با سررسید یکساله پرداخت می‌شود.

آیا دریافت وام اجاره به‌صرفه است؟ مستأجران پس از یک سال باید وام را به بانک بازگردانند و در این مدت باید ماهانه طبق وام دریافتی سود این تسهیلات را پرداخت کنند. از نظر دولت مثلاً ۵۰ میلیون تومان معادل 5/1میلیون تومان اجاره ماهانه است و وقتی مستأجر فقط سود این وام را به بانک می‌پردازد، یک‌میلیون تومان به وی در اجاره‌بها کمک شده است.

وام را مستأجر می‌گیرد یا صاحبخانه؟ این تسهیلات به مستأجر پرداخت می‌شود و ضمانت را نیز مستأجر می‌گذارد.

برای دریافت وام چه مدارکی برای ضمانت لازم است؟ بانک‌ها برای ضمانت، گواهی کسر از حقوق یا سهام‌عدالت یا سفته دریافت می‌کنند. اگر افرادی یارانه خود را به عنوان ضامن قرار نداده باشند می‌توانند به عنوان ضامن دریافت این تسهیلات معرفی کنند. افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد نیز باید به نهاد حمایتی خویش مراجعه ‌کنند، چون اعتبارات مربوط به آن‌ها در اختیار سازمان‌هایشان قرار گرفته است.

وام ودیعه مسکن با نرخ ۱۲درصد به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اگر افراد به جای پرداخت ماهیانه سود وام و پرداخت اصل آن در پایان سال، توانایی پرداخت اصل و سود وام به صورت ماهانه را داشته باشند می‌توانند با انتخاب خود، این وام را با اقساط ۳۰ماهه و نرخ ۱۲درصد دریافت کنند.

آیا متقاضیان تسهیلات ودیعه اجاره از فهرست ثبت‌نام طرح اقدام ملی مسکن حذف می‌شوند؟ خیر، متقاضیانی که تاکنون از تسهیلات دولتی به منظور صاحبخانه شدن استفاده نکرده‌اند، می‌توانند از تسهیلات ودیعه بهره‌مند شوند. در عین حال استفاده از این تسهیلات منجر به قرمز شدن فرم ج و حذف از طرح اقدام ملی مسکن نمی‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وام ودیعه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال